Ну й народ!

Пролунав дзвінок у двері –
завітав сантехнік.
Кран тече? – прокладок геній
запитав без реплік.

Ні – сказала літня дама,
все у нас в порядку.
- То яка ж це в біса мама
втнула цю зарядку?

Вальцмани тут проживають? –
запитав, подавши взад.
- Ні, сім‘я їх у Ізраїль
виїхала рік назад!

- От народ й таких пів міста!
Підключить би пресу!
Викликать спеціаліста…
і змінить адресу!

28.03.2016


Рецензии