Цешчына помста

Цешчына помста

 Зяць да цешчы завітаў,
 Ды абняў ,пацалаваў.
 Цешча з прыпеку гаршчок,
 -Снедай любенькі зяцек !
 У гаршчок як глянуў ен,
 Мух там плавае з мільен.
 Ціха кажа цешчы-не,
 -Той сняданак не па мне!.
 - Не-е?Дык падскару,падбялю,
 -Тым свінню і пакармлю.!

 -А цяпер мяне паслухай,
 -Калі зяць бываў"пад мухай",
 -Даставала жонка ў вуха.
 -Калі быў у"куражах",
 -Цешчу моцна абражаў!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.