Новая песня

Коли настане час нової пісні,
Ти залюбки послухай і її,
Не стій та не крутись на місці,
З якого вже не бачиш куди йти,
Можливо, цей момент, як дощ у місті,
Прийшов, щоб освіжити затоптані стежки.
                28.03.16


Рецензии