Бригантина

В морі зЕлені аквамарина
Та в рожевих долонях зарі
Гордо хвилями йде Бригантина,
Оминаючи всі кораблі

Бригантини, Каравели, шхуни, шлюпки та галери
Флібустьєри - всі на шканці! Начувайтесь, обірванці!

Вся у нотках чарівних сопілок
Під вітрилами сонячних мрій.
Із казок океанських мандрівок
Рветься знову у зоряний бій!

Бригантини, Каравели, шхуни, шлюпки та галери
Флібустьєри - всі на шканці! Начувайтесь, обірванці!

28.03.2016=GoldKing=


Рецензии