I like when it s rain outside...

             ***
I like when it’s rain outside.
You wouldn’t see my tears.
My soul slowly will die!
As you decided just leave!

Late already to scream...
No. I wouldn’t turn back.
It’s midnight. I walk alone.
Lights in the windows go off.

One day, when you’ll read don’t cry!
I will recover soon.
Maybe I’ll stop smile.
Predictable! I forgave you!
Mar 28, 2016


Рецензии
Идея не плохая.
Если всё это доработать и обрамить рифмами,
то можно сотворить шедевр на века...

С уважением,

Андрей Чекмарев   10.05.2016 22:06     Заявить о нарушении
Благодарю за рецензию.

Тая Топ   10.05.2016 22:16   Заявить о нарушении