Кричалки до матчу 1 4 Кубка Укра ни Шахтар - Ворск

Кричалки до матчу  1/4  Кубка України «Шахтар» - «Ворскла» –  НЕДІЛЯ  (27.03.2016), початок о 17:00


Автор:
Футбол в країні поновився…
І привід покричать з’явився.   
Хоча в команд і різні шанси…
Та віримо в кричалки класні!

Примітка:
Перший матч в Полтаві закінчився з рахункои 0:4 на користь «Шахтаря», що ніби то робить матч-відповідь лише формальним.

Фани «Ш»:
4 у Полтаві «вперли»,
Тож можем дати грать дублерам!
І переможемо вас звісно…
Бо «Ворскла» - то … порожнє місце!

Фани «В»:
Мабуть вам того факту мало,
Що Кубок ми у вас забрали…
Хоча ви в матчі фаворити…
Та зможемо вам 5 забити!

Примітка:
Раніше в 2009 році в Фіналі Кубку несподівано «Ворскла» переграла «Шахтар» 1:0.


Фани «Ш»:
Щоб вигравать – потрібно вміння,
А «Ворскла» - непорозуміння!
Провінціальний клуб маленький,
… Тож переможемо легЕнько!

Фани «В»:
Команда в нас зелено-біла…
Ото ж яка потужна сила!
… Не те, що лузери у матчі…
Гравці у чорній з помаранчем!

Примітка:
Кольори команд:
- У «Ворскли» - зелена з білим,
- У «Шахтаря» - смугаста помаранчево-чорна

Фани «Ш»:
Базікаєте дуже смішно!
«Шахтар» - найраший, най успішний!
На наше щастя і ваше лихо
Він в Україні най великий!

Фани «В»:
Писав давно Нечуй-Левицький,
Що «Ворскла» «Шахту» не боїться!
Команда в «Шахтаря» - дешева…
Хоч і сім’я… та Кайдашева!
 
Примітка:
1. Іван Семенович Нечуй-Левицький народився в 1838 р. в родині сільського священника. Навчався в сільській школі, в 1947 році поступив в Богуславське духовне училище, яке закінчив в 1853 році, де став викладачем. Того ж року вступив в Київську духовну семінарію.
Після закінчення Київсьої духовної академії (в 1865 році) працював вчителем в Полтавсьій духовній семінарії, потім в гімназіях Калуша, а також з 1873 року Кишиніва.
2. В творі «Кайдашева сім’я» (1878) Нечуй-Левицький розповів про індивідуалізм та відокремленість певної частини українського народу.


Фани «Ш»:
Ви можете кричать цитати…
А ми вам будем забивати!
Нехай базікають невміхи,
Бо вам наб’єм м’ячів без ліку! 

Фани «В»:
Кричала баба нам Солоха,
Що за «Шахтар» кричать лиш лОхи!
Й пророкував коваль Вакула,
Що «Ворскла» «Шахтаря» узула!

Примітка:
В творі Миколи Гоголя «Вечори на хуторі близ Диканьки» головний герой коваль Вакула діставав черевички для коханої (тобто «взув» її), а баба Солоха загравала й випивала оковиту з різними персонажами, навіть із рогатим.

Фани «Ш»:
З часів предавніх Соломона
Лише «Шахтар» був Чемпіоном!
«Шахтар» - Ти радість для народа!
… І голосно кричать нагода!

Фани «В»:
Кричать усі полтавські фани,
Що переможуть тут «ворскляни»!
Здобуде в матчі знову славу
Команда «Ворскла» і Полтава!

Автор:
Від цих кричалок жарко стало…
Та треба й далі… щоб кричали!
Щоб був наш матч голами «рибний»
… Кричати голосніш потібно!

Примітка:
Голами «рибний» - тобто багатий на голи, наче «рибне місце»!


Рецензии