Без тебе хмурий свiт

Без тебе хмурий, дуже хмурий свiт,
Ти посмiшку ховаэш я лякаюсь,
Пiду у поле назбиравши землi цвiт,
До тебе знов у мрiях я звертаюсь.

Ось присяглась, вiрнiшою за всiх тих буду,
Кохання збережу до тебе тай тепло,
Пiдтримаю у час важкий тай смуту,
А горе, сльози вiтром вiднесло.

Так, буду щедрою щоб знов тобi вiдати,
Твоэ добро що сховую в дущi,
Я вже багато так змогла його зiбрати,
Ти будеш час проводити спокiйно у тищi.

Як море доброта твоя без края,
Не вiдвернусь вiд тебе посмiшку ховая.


Рецензии