Немаэ дна кохання

Немаэ дна кохання,
До тебе сподiвання,
Ти вичерпать не зможеш,
Душа спасння льэ.

Облиш мене, благаю,
Пiснi тобi складаю,
В ночi прийду до тебе,
Де квiтонька цвiте.

Ти посмiшку даруэш,
У серцi храм муруэш,
Туди складаю краще,
Що маю я в собi.

Навiщо, не питаю,
Пiснi тi проспiваю,
У ноченьки з зiрками,
Тихенько я тобi.


Рецензии