Скаж ть мен

Скажіть мені,чи є на світі Бог?
Чи бачить він,що коїться з людьми?
Звикаєм до кривавих перемог
А душі вигорають у вогні
Скажіть мені,він чує крик дітей?
Без їжі, що вмирають увісні
Що люди вже не схожі на людей
Так боляче це бачити мені
Чи відчуває сльози на очах
Малих,що залишаються самі
І на могилі материнський жах
Коли синів ховають на війні
Чи він зневірився у людяність і світ?
Що не спроможний навіть на Любов
Чекає,що закінчимо свій вік
А ми,дурні,це робим знов і знов!
Скажіть мені,чи є на світі Бог.....?


Рецензии