Травою поросло

Травою поросло все те,що ти любив
І сум туманом вранішнім,як ковдрою покрив
В твоїх слідах пустеля,твої мрії у вогні
Скажи,що відшукав?Не плач,скажи мені
Ти біг поперед всіх і знав незнаний шлях
Тобі вже сорок,а вночі завжди безмежний жах
Не зрозуміло всім ,коли закінчиться війна
Наступить справжній мир і така бажана весна!


Рецензии
Очень лиричное стихотворение!

Татьяна Шорохова 4   21.04.2016 11:38     Заявить о нарушении