Коли любиш, то страху нема за це боротись

Коли погляди значать більше ніж сотня слів,
Відчуваєш, як в серці здіймаються вмить вітрила.
І наповнюють силою всі твої кораблі,
І ти знов розумієш в чому вся їхня сила.

Ти така нездоланна, але його очі - світ,
Або море глибоке, і ти остаточно тонеш.
Відчуваєш, як квіти в серці пустили цвіт,
І сама ти, як квітка тремтиш, і в руках холонеш.

Вже не складно зректися минулого й навіть мрій,
Тільки б пальці щоночі торкались його волосся.
Коли любимо - зовсім не страшно іти у бій,
Коли любиш, то страху немає за це боротись!


Рецензии