Швидкопливний час

Час так швидко змінює думки,
як шахрай, що підміняє карти.
Те, що вчора нам здавалося святим,
вже сьогодні неймовірно марне.

Люди, за яких життя віддати ладен був,
як лелеки, полетіли й зникли.
Обіцянки, що так часто чув,
вже давно із пам`яті їх зникли.

А моменти, що здавалось, найсолодші,
вже затьмарились в буденному тумані.
Спогади, про неповторні ночі,
потонули в сірому лимані.

Ще не раз тужити нам і мерти,
ще й не раз щасливими нам буть,
скільки нам захочеться ще стерти,
в цьому, мабуть, цього життя й суть.

І як щастя доля буде дарувати,
насолоджуйся, записуй в вірші,
але треба неодмінно пам`ятати:
як погано, може бути й гірше.


Рецензии