Гаманець та кишеня

Гаманець   та  кишеня

Гаманця  ідея  зріла
Мабуть  що  віками.
А  кишеня  -  добре  діло,
Бо  завжди  із  нами.

Хоч  кишеня  -  не  валіза,
Замінити  може.
В  гаманець  шматок  не  влізе,
А  в  кишеню  зможе.

Нам  кишеня  гарна  тим,
Що  не  лізе  в  очі.
Гаманець  поцуплять  втім
Навіть  серед  ночі.

Перший, як завжди багат  -
Чи  злоті,  чи  пені,
Хоча  він  -  молодший  брат
Порожній  кишені.

Як  «безналом»  розплатився,
Маєш   в  банку   знижку.
Гаманець  перетворився
На  чекову  книжку.

Хто  на  чеки  перейшов,
Той  грошей  не  має.
А  кишеню  світ   знайшов
І  ще  досі  знає.


Рецензии