27. 03. 2016 Философская басня

Філасоўская басня
Апошнім часам філасофія жыцця цікавай стала ... вось для чаго на гэты свет я нарадзілася... І ты, мой сябар, і сяброўка тая, што вельмі коцікам і хамячкам так радая... Як кветкі ў гародчыку мы, мабыць... Адны з нас - шматгадовыя , а іншыя нанова кожны год ...з расады... Залежыць ад каго такі падзел на градах ... няўжо мо толькі ад урада? Ці гаспадыні агародчыка ўсё ж... Адзін прыгожы, ну а іншы , не глядзі хоць...


Рецензии