Вiдвикати - це дуже непросто

Відвикати – це дуже непросто:
Розривати із слів ланцюги,
Віднайти десь незвіданий острів
Й попливти, якщо стачить снаги.

Відвикати – не просто задача,
Це не формул і виразів ряд…
Навіть небо зірками заплаче,
Як не знайдеш дороги назад.

Відвикати – й плекати надії.
Відвикати – й дивитись услід…
Розтрощити ущент усі мрії
І на себе замкнуть білий світ!


Рецензии