Сумна геометрiя

Образи – в коло, в еліпси – надії,
Крива відносин пада стрімко вниз,
Та попри все весняний вітер віє
Й цвіте земля, цвіте на фоні криз.

А наша криза, мов на зло природі,
Не знижує своїх котирувань,
І у души бентежний хміль не бродить,
Не тягне вже до здійснення бажань.

…Розпалось коло, еліпси – у спамі,
Крива встромилась ріжками у лід,
І лиш трикутник залишився з нами,
Непереможний, як і сам Евклід.


Рецензии