Ангел

В один похмурий березневий день
Було все сіре й плакав дощ,
Зустрів я Ангела з небес,
А може так мені здалось...

Тоді,як зараз, пам'ятаю
Годинник 3:15 показав.
"А що мені? Що я втрачаю?"
Собі всередині сказав.

Частіше битись серце стало
В собі знайшов я сили підійти.
Можливо доля,а може й так співпало
Був я тоді один, була одна і ти.

Те Янголя мій спокій вкрало,
Раніше ж було порожньо в душі.
Але взамін подарувало
Надію щастячко знайти.

І хоч у нас різниця в віці
Та ми, водночас, дуже схожі.
Я знов боюсь комусь відкритись,
Та, більш, боюсь завдати тобі болю.

Я думаю, можливо й помиляюсь,
Мене до тебе "хтось" прислав...
"Хтось" - хто дивиться на тебе з неба,
Щоб поряд був і за тобою приглядав.


Рецензии