Message

Так відверто проймає твій погляд,
Мов електрики сплеск, блискавиця.
Кожен доторк магнітного поля
Наче дійсність, немов небилиця.
А можливо, – довершене диво,
Що фіранки розкрило строкаті,
За якими роздолля грайливо
Обхопило бажання крилаті.
На душі розходився неспокій
Підіймати роз'ятрену пристрасть.
Знову серце прискорює кроки,   
Намагаючись бути на вістрі.
Ось до тебе сформовано message
Про солодке багаття чуттєве,
Що підсилює наміри весен
Прикрашати безкрайність миттєво.

20:10, 27.03.2016 рік.

Зображення: http://w-spodnicy.ofeminin.pl


Рецензии