Пробач

Зростала на ланах просторах,
Луна ще в ковилях скіфів поклик.
І ти стрічала сиве горе,
Знаю про це я не з газет, не з книг.
  Сусіди за межу воюють,
  Було це  завжди й буде після нас.
  Тай досі спів далекий чую,
  Коли бували часом гості в нас.
Дитинство промайнуло й юність.
Окріпли крила й в світ полинув птах.
Плекала Мрію - усвідомість:
Кордони зникнуть і чужого страх.
  Свою країну не впізнала,
  Де брат вбиває брата і краде.
  Можливо, ти такою стала
  Тому, що я покинула тебе..



               


Рецензии
Прекрасний вірш! Майстерно. Сподобалось.

Ли Чень Дао   26.03.2016 21:10     Заявить о нарушении
Болючий

Венжега   26.03.2016 21:17   Заявить о нарушении