архив

я...уява...марення...в твоїй голові.
не допоможе тобі навіть магія ВУДУ,
зрозумій, я прошу тебе, зрозумій,
я твоєю ніколи не буду.

твого бажання замало,
а ще потрібно з моїм рахуватися,
я ж бо тобі зустрічі не обіцяла,
бо її просто не може статися,

ти можеш марити мною,
всі дні... до забуття,
але ми ніколи не будемо з тобою,
зрозумій нарешті, ти ж не дитя?

я... уява...я лише марення...
===================================
я роком є сама...
і я не сперечаюсь...а просто знаю
в твоєму всесвіті мене нама...
в моємо всесвіті тебе немає...
я лише уява....видіння...
викинь з голови все космічне сміття...
бо те, що може бути зі мною,
пишу я сама все своє майбуття...
і ниякі зірки мені не допомога..
я всесвіт сама...
і з тобою у нас різні дороги...
то було марення, а мене
в твоєму всесвіті не було і нема...
тобі ліпше все це просто забути...
бо мене немає і не може бути...

================================
іди...у кожного своя дорога....
не вірю я, що ти любив....
іди...іди за ради бога....
любив?...облиш! не вірю!...
не треба більше слів....


Рецензии
Цікавий твір! Змістовно. Душевно. Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   26.03.2016 00:28     Заявить о нарушении