Мы варама Васьцы лымцив!

Ну, там… ля двох кішк

І вот:  мы тута попРучаЛысь
І шось жэ злыпыф?
В попа была сучычка.
А ф попадьйі?

РучЯмы аж піт тычы.
А ны в горшці:
Ну, ек гэто б рамачьКі сь
Да нек шчэ й с зубці?

Шо ны понялы?
От, блін! Да рызны ж
По краёвы пажурмы –
Да й шо хоч фкруты зь.

Пошов дід на ярмарКу сь.
А баба? Сыдыть!
А шо. Но ж помалКувайць
Ля Малпкы в ТігРыкШч.

Варан как-та ш слапамШысь
Ворону. Ыгы.
Нарава в нас гонь яка ш:
Мы кашк но з млынці!

… ну, й выгналы фш тую Мыск.
А со сэ в сырці:
Я, О, гортала зь Саі!

Да! Е шэ в нас Лыськ!
Хоть пальцём
Па лбі ты іх:
Вычытала? Зрабі ж.

Не, ы! Эт но теоРыі –
А светлай любві.
Ручейся но вж за ямы.
Ну, янускы злогокыйі.


Рецензии