Хто таки Толстый там!

Хто гэта с пушки в мняв?
Да мы жэ знаем русь язк!

Вот до чого мы ужэ довылыся!
Лицературка аж два дни на тыдни ш.
Ну, то есць, да, эта аж… 2 часа вш.
Бо, гы, зачем больш нам бацьк.

Да и ведзь здорава:
Грайма  в футбол оно фш.
Ну, там закон цёмных знайця нямножачка щ.
А то чаво-та ни в цэркви ни в бога маць
У нас не й чуваць.

Шо шэ паложана знаци шамшорыкам.
Так оно дэся рызиночку ш мокрыньку п.
Да и вжэ трахайтэсь, хоть на уроку прам.
Так, втихара, из-пад парт.

Этак Расеюшка Матка в шпань Боская вш.
Вышшы Законы мы
Вучым жа, Госпадзи.
И но а во вам канал Радость майн
Влипыть учэбникэй шмат.

... да! лиш машынак нам з две б.
А то ны вбытысь до звер


Рецензии