Зрозумiв

- У твоїм диктанті, Хомо,
між словами всюди ... коми*?

- Так, бо ви нам наказали,
щоб ми ком не пропускали!
"Хто пропустить  -  втратить бал!"  -
не сказали ви хіба?

Я про коми зрозумів:
скрізь поставив, аж упрів:
нащо ж бали ті втрачати?  -
ЇХ ЧИМ БІЛЬШЕ ТРЕБА МАТИ!



* кома  -  запятая


Рецензии