Д ва та мнича

ТАЄМНИЧА ДІВА МОЛОДАЯ
СДИТЬ ПІД ДЕРЕВОМ НА САМОТІ
І РУСУ КОУ ЗАПЛІТЄ
І З ВЕРБАМИ ШЕПОЧИТЬСЯ СОБІ
ЗА ЛУГАМИ ГАЯМИ І ДОЛАМИ
ДЕ ВІТЕР ТИХО ПРОМОВЛЯ
ДЕ ТАЄМНИЧА ДІВА ЮНА
ЛИ НА ОЧАХ ЗАСТИЛА
ГІРКАЯ СЛЬОЗА СОЛОНА
ЯК ЇЇ ЖИТТЯ І ДОЛЯ
ТУ БІДУ ПАЛИЛА АЛЕ СПАЛИТИ НЕЗМОГЛА
А ТАЄМНИЧА ДІВА МОЛОДАЯ
ЗАЗНАЛА ГОРЯ І НЕ РАЗ
ПОЇХАЛА ЗА ГОРИ І ДОЛИНИ
ШУКИТИ СЧАСТЯ НА ЧУЖИНІ
І ДОЛІ КРАЩОЇ СОБІ
ДЕ ДІВА ТАЕМНИЧА МОЛОДАЯ
ЯК КВІТКА КОСУ ЗАПЛІТА
І ВЕРБАМ ВОНА РОЗПОВІДАЛА
ПРО ТЕ ЧОГО ЗАБУТЬ НЕ В СИЛАХ
РОСЯЙНИЙ СТЕП ЗДАВАВСЯ ШИРОКИМ
І МАРИВОМ ЇЇ- ЛУГ ГАЇКВІДЧАЛИ КВІТИ
І ЧУТИ ЯК РІКА ТЕЧЕ І ВІТЕР
ТИХИМ ПРИВІТОМ РАДІЄ ТГОМУ ЩО
ЗНАЙДЕ - МЕТЕЛИКИ НАД КВІТАМИ КРУЖЛЯЮТЬ
І ЧУТИ ДЗВІНКИЙ ПТАШИНИЙ СПІВ
ДЕ ДІВА ТАЄМНИЧА ПРОМІНЯЛА
ЦЕ ВСЕ НА ЧУЖИНУ ЛІСІВ
ЛИШ ВІТЕР ІНОДІ ДОЛИНЕ
З КРАЇВ ДЕ РОДОМ ДІВА МОЛОДАЯ
І ТУГОЮ ЗА ВСЕ СЛЬОЗАМИ ЛИНЕ
ТА ДОЛЕНЬКА ГІРКА СУМНА
ДЕ НАОДИНЦІ ІЗ БІДОЮ
ДОЛАЛА БІДНОТУ І СУМ
І БІДИ ТІ РОЗВІЯЛИСЬ ЯК ПІСНЯ
ВЕЛИКА В МУДРОСТІ ТА ТАЄНА
І ДІВА ТАЄМНИЧА МОЛОДАЯ
ТЕПЕР ЖИВЕ НЕ В БІДАХ
І ВОЛОДІЄ РЕСТОРАНОМ
ЖИВЕ У РОСКОШАХ НА ВЕДНОТІ
ЛИШ ТУГА ІНОДІ У ДУШУ ЇЙ НАСТАЇУПИТЬ
В ОЧАХ СЛЬОЗА ЗАСТИНЕ ТА...
І ЯК КАРТИНА ПРОПЛИВУТЬ
РІДНІ МІСЦЯ
ПРО ЯКІ ВОНА НЕ ЗАБУЛА


Рецензии