Дякувати Богу

Спасибі, Боже, що проснувся,
що в небі знову світить сонце.
Що з мандрів вічністю вернувся
і маки квітнуть під віконцем.

Спасибі Богу за здоров‘я,
що ноги носять по землі.
За те, що він мене любов‘ю
ще зігріває у імлі.

Подяка Господу за думи
глибокі, добрі і сумні.
Та за святі душевні струни,
які ще награють пісні.

Я дякую, Господь, за небо,
за цю прозору синяву.
За світ тепла в грудях у себе,
яким допіру ще живу.

березень 2016


Рецензии