***

Живі мов мертві,
Йдучи дивляться у землю.
Все життя бояться жити,
Все життя бояться вмерти.
Що ж ви робите на цьому світі?!
Живете? Ні, ви всі існуєте!
Живуть лиш ті, чиї бажання
Сильніші за любі страждання,
Ті, кому невідомий страх..


Рецензии