Лист до неба

Я, серед ночі, шлю листи…до неба.
 Адреса вишита зірками.
 Та невідомими стежками
 Блукає лист...кому як треба.

 Згубивсь в зорі та серед хмар.
 Та серед листя… у гаю,
 Блука, в пшеничному раю.
 А може, ходить… між стожар.

 Блука, як погляд позабутий
 У віддзеркаллі,… між вікОн.
 Йому наснився дивний сон,
 Та він не знає, як же бути.

 Він лист, надія у словах.
 На зустріч, прОщення, любов
 Та може радість поміж слов
 Або розпуки гіркий страх.

 Там все написано, читай,
 Та  адресат мій,… щось мовчить,
 Вже не мудрує та не вчить,
 Та не зове з собою в гай.

 Там, серед ночі, тиша грає
 Вона все чує та мовчить,
 Або туманами кричить,
 Або зорею промовляє.


Рецензии