Рiшення для кожного

Рішення для кожного своє,
Що в житті для себе вибирати.
В білі, або в чорні вбратись шати* –
Рішення для кожного своє.

Рішення для кожного своє,
Словом чи мечем перемагати
Яку жінку за дружину мати –
Рішення для кожного своє.

Рішення для кожного своє,
Як перед суспільством виглядати,
І як власні вчинки виміряти –
Рішення для кожного своє.

Рішення для кожного своє,
Я і сам щоденно вибираю,
Вірно, чи не дуже – сумнів маю,
Але все ж то рішення моє!

*шати - одежды (укр)


Рецензии
ОЧЕНЬ ВЕРНО ПОДМЕЧЕНО. ПРОСТО ОБ ОЧЕНЬ ВАЖНОМ. А ЕЩЕ ОЧЕНЬ МЕЛОДИЧНО! ВСЕ ТАКИ ОЧЕНЬ КРАСИВЫЙ УКРАИНСКИЙ ЯЗЫК!

Тамара Литвиненко Полторацкая   04.04.2016 22:50     Заявить о нарушении