Ти вiдчуваeш я тебе Люблю?

Ти відчуваєш – я тебе Люблю?
Ти бачиш мої крила над тобою?
Прислухайся, як я в тобі звучу,
Як я в Єство твоє вливаюсь Добротою…

Дозволь собі упевнитись в мені,
В моїй Любові до твоєї Суті…
Не потопай в облудній пелені,
В якій так просто про Життя забути…

Ти відчуваєш – я тебе Люблю?
Я розправляю над тобою крила…
Я для тебе ось зараз, тут живу…
Я є твоя безмежна Світла Сила…

24.03.2016


Рецензии
Тепло...Світло...Високо!
В останньому катрені я б поставила знак оклику.. та автору видніше..

Венжега   24.03.2016 13:15     Заявить о нарушении
Дякую!
Теплішає від співзвучності....
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   25.03.2016 22:51   Заявить о нарушении