Я знаю...

Весна... Таке бажане тепло
І слова, яких на вустах замало,
Хочеться, щоб в душі завжди було,
Щастя, яке взимку так дрімало.

Щоб в обличчя било морським прибоєм,
Мурашки  щоб пробіглись по мені,
Та ми самі, лиш одні з тобою,
Пливемо у Богом забутому човні.

І твій погляд на мені убивчий,
Розпалить весь вогонь в душі,
Ти у всьому світі до мене найближчий,
Як та тиха гавань у порожній глуші.

І те мовчання обернеться в політ,
Серед сірої ночі лепетом чайок,
Я розтрощу колись збудований пліт,
Ставши нарешті щасливою... я знаю...


Рецензии