про романтичну любов

з коханим в сіні ми кохались,
поки не зникли з неба зорі,
бо звечора вина попили,
що вкрали в дідовій коморі.
І любий ніжно гладив груди,
волосся і живіт, і спинку,
допоки не загнав у жопу цупку,
як голка соломинку.
І так промучились до ранку,
шукаючи занозу в жопі.
Ніколи секс на скирді сіна
не випробують у Європі!


Рецензии
А нащо їхать в ту Європу.
Коли солома лізе в жопу?
То краще в сіні кувиркатись
Та гарно з милим наїбатись!

С улыбкой

Николай Мельник   24.03.2016 10:10     Заявить о нарушении