Дозволь менi мовчати...

Я помовчу...Дозволь мені мовчати:
Не викажеш словами почуттів...
Усьому, зазвичай, бува початок,
Та...не всьомУ дібрати можна слів...

Дібрати слів, мабуть, я не зумію:
В моїй душі заклякла нота "соль"...
Я вколисала, мов дитину, мрію,
Та в моїм серці ще жива любов...

Любов живе - допоки є надія,
Допоки ти у світі цім жива,
Допоки сльози котяться по віях,
Допоки з вуст зриваються слова...

Та... зараз краще - що для нас - мовчання,
Бо що не мовим - буде невпопад...
Тим і страшна бува любов остання,
Що, зазвичай, любов ця - острах втрат...

Я помовчу...Дозволь мені мовчати...
Ми перервали наших душ політ...
Тож... помовчу...хоч...хочеться кричати...
Кричати ТАК, щоби оглох весь світ...


Рецензии