невiдомий солдат

Берези й сьогодні, як свідки стоять
І плачуть вони на весні.
Під ними лежить і матрос і солдат,
Полеглі в страшенній війні.

П-В:   Берези   н е  сплять,берези шумлять
Так тихо, щоб спав невідомий солдат.
Ще довго брезам мамині сльози
Солоні зеленим платочком втирать.
Берези не сплять ,берези шумлять
Так тихо, щоб спав невідомий солдат.

І сниться Свята Перемога бійцям
І квіти в коханих руках.
А мати стоїть і чека  на край поля-
Ця біль не втиха у наших серцях.
П-В...
Мамине серце вже вірить давно-
Не горе, а син їй постука в вікно
Живий і здоровий, і "Зраствуй" вона
Говорить, а син у землі спочива.
П-В...
Знов плачуть біляві в зелених платках
І ми всі не в праві про те  забувать,
Що вдовам і матерям день Перемоги
Судилось з синами в землі зустрічать.
П-В...
Плакать березам нема уже сил
І горе в сльозах вони хочуть втопить.
У віти похилі й сережки вони
Зібрали всі біди людські від війни .

П-В...Берези не сплять, берези шумлять
Так тихо, щоб спав невідомий солдат.
І довго березам мамині сльози
Солоні зеленим платочком втирать.              2 рази.
Берези не сплять ,берези шумлять
Так тихо, щоб спав невідомий солдат...


Рецензии