Мы поехали по Израилю

We set on a trip in Israel
we were travelling by bus.
I was sitting together with Lightman,
so that to ask many questions.

In fact there were no questions
because we heard only answers,
It is like a real wonder:
when in winter you get the summer.

And Israel - it's a province.
yellow house, a small pond.
As childhood that seems eternal,
Only roses bloom across.

It really was as in childhood,
our way seems eternal road.
there's nothing to worry about:
And our way - it will never stop.


***
Мы поехали по Израилю
в путешествие на автобусе.
И сидела я рядом с Лайтманом,
окружала его вопросами.

Но вопросов, по сути, не было.
т.к. были слышны ответы,
даже больше, чем было спрошено,
как зимой получаешь лето.

А Израиль - он как провинция.
Желтый домик, маленький пруд.
Это детство с вечною длительностью,
только розы вокруг цветут.

Это, правда, было как в детстве,
где нам вечным кажется путь.
и теперь волноваться не о чем:
Его больше - не оборвут.


Рецензии