Для нього, одного...

Ніколи такого в інших не було,
Ти бачиш пройшло, але я не забула.
Ні в кого такого не було кохання,
Ті знаєш про вірність мою.
І скільки вже часу відтоді минуло,
Ти бачиш болить, отже не забула,
Кохаючи вперше, ніби востаннє,
Я серце тобі віддаю.

Приспів: Я про любов свою буду казати,
Бо моє серце не в силах мовчати.
Ти мої крила і моє повітря,
Ті моя мрія до самих небес!
Наше життя то є доля мінлива,
А ти без мене не будеш щасливий,
Я  лиш тобою живу і кохаю
 Одного тебе…

Ніколи такого в  людей вже не буде,
Хоч мине сто років, а я не забуду,
Хоч сотні дощів на мене проллється
И вдягнеться квіти земля.
Всі ночі і дні пам’ятаю те літо,
І спогадами лише й буду я жити,
Тепер розумію, що це не минеться,
Тому все одно, я – твоя! Я… Я…

Приспів: Я про любов свою буду казати,
Бо моє серце не в силах мовчати.
Ти мої крила і моє повітря,
Ті моя мрія до самих небес!
Наше життя то є доля мінлива,
А ти без мене не будеш щасливий,
Я  лиш тобою живу і кохаю
 Одного тебе…

Я лиш тебе в душі тримаю,
Туди нікого не впускаю
І стану тільки я молитись,
Радість ти моя!
Аби повірив ти напевно,
Моє кохання не даремно,
Хіба ж то зможу я змиритись,
Що без тебе я?!

Приспів: Я про любов свою буду казати,
Бо моє серце не в силах мовчати.
Ти мої крила і моє повітря,
Ті моя мрія до самих небес!
Наше життя то є доля мінлива,
А ти без мене не будеш щасливий,
Я  лиш тобою живу і кохаю
 Одного тебе

Я  лиш тобою живу і кохаю
 Одного тебе…

Травень 2013 р , пісня


Рецензии