Бэхетле булыр идем

Акрын  гына  соеп назлап
Мин иннэреннэн  кочам
Ыщана алмыйм эле хаман
Шатлыктан куккэ  очам.

Алып  сине  кочагыма
Куклэргэ  очыйк  бергэ
Китмэсен  иде  бу  мизгел
Рэхэт  бит  икэу  бергэ.

Мин  сине  купме  эзлэдем
Кайларда  сон  син йорден
Боз  каткан  йорэккэемэ
Бары  син  жылы  орден.

Минем жанга куп  кирэкми
Назлап   ярамны  тозэт
Мэнге  соеп  янымда  бул
Серле  кузлэрен  тобэп.


Рецензии