Героi вмирають першими

Герої першими вмирають,
Хоч треба, щоб вони жили
Хай їм могили не копають,
Щоб мертві квіти не цвіли.

Героями стає не кожний,
Бо треба щиру любов мати,
Не дивлячись на день погожий,
Йти рідну землю захищати.

Героїв будуть пам'ятати!
І славу їм нести в віках,
Хто ж витре сльози, які мати
Ллє, сина проводжаючи в вінках.

Героїв в нас дуже багато
І хочеться щоб їм усім
Було життя щасливе і багате
На цій землі, не у світі тім.

Героїв будем шанувати,
Нехай живуть на світі цім,
Життям, яке дала їм мати,
Війна хай не керує ним.

Герої першими вмирають,
Бо сильні духом всі вони,
Бо всі страху вони не знають,
Нас захищають від війни.

І дуже всі вони сміливі,
Бо хочуть, щоб батьки жили.
І діти, щоб були щасливі,
Не знаючи страхіть війни!


Рецензии