У тенетах

Чарівна посмішка
І впевнена хода.
Весняним променем,
Але у погляді журба.
А серце ніжне так палає
І так, ще один день минає.

І знов минулим те, що згасло,
І знов втомившись від питань,
Заснеш у сумнівах буденних
І у тенетах тих вагань.

Необережна крапелька сльозинки
Чистенькою росинкою світанку...
Але з думками про майбутнє
Порснешся ти сьогодні з ранку.


Рецензии