в борьбе душа не болит

В борьбе душа не болит

Душа молчит не кричит, в борьбе душа не болит
Бросив вызов судьбе! Не сходи с пол пути
Тебя обкрадали? Тебя гнобили?
Ты обижался, но при этом сражался

И пусть облегчение, только когда скончался -
в борьбе душа не болит
Ты спокойно страдаешь, терпишь честь унижаешь
Трус не может любить

Он живет, не живет, не себе не другим
Трус не умеет любить
Ты спокойно страдаешь терпишь честь унижаешь
Трус не может любить

но 14


В бою душа не болить!

Душа мовчить не кричить, в бою душа не болить!
Давши виклик неволі долі? Не зістрибуй в мінливій болі.
Тебе обкрадали? Тебе гнобили?
Ти ображався, але при цьому бився, рвався.

І нехай легшає, коли світь залишаєш-
в бою душа не болить.
Ти спокійно страждаєш, терпиш гідність втрачаєш,
боягуз не може любити

Він живе не живе, ні собі ні другим,
боягуз не може любити.
Ти спокійно страждаєш, терпиш гідність втрачаєш.
Боягуз не може жити

ли 14

https://www.youtube.com/watch?v=caq5WvRyK1Y


Рецензии