Марево снiв

Цієї ночі, як тоді,
Далекі весни марились мені,
Які були, яких і не було –
Життя штормами загуло.

Ні серця не було, ані душі,
Лиш пахли цвітом аличі
Твої уста. Далекі весни
Собі скидались на сніги.

Цвіли сади…
В повітрі пахли тютюни.
Під загадкові зорі
Блукали чарівні вітри.

Щасливі ми були! –
Часи минули, загули.
Далекі весни знов примарились мені
Цієї ночі, як тоді…

М.Жарновський 03.07.2009р.


Рецензии