Эта женщина

Эта женщина! Увижу и немею.
If I see this woman, then become I just dump.

Потому-то, понимаешь, не гляжу.
That is why, you know, I do not ever look.

Ни кукушкам, ни ромашкам я не верю
Cuckoos don’t believe I also a good luck’s jump

и к цыганкам, понимаешь, не хожу.
And to gypsies, understand me, do not walk.

Напророчат: не люби ее такую,
They predict will: do not love her as she now is,

набормочут: до рассвета заживет,
They will mutter: it will heal before a dawn,

наколдуют, нагадают, накукуют...
The will conjure, will foreshadow, will be gone with...

А она на нашей улице живет!
While she lives in our street and nothing’s wrong!


Рецензии