Жаль за утраченим

Я відкрию тільки для тебе
Свій улюблений зоряний світ,
Особливий.
І тільки для тебе
Я напишу зоряний вірш.

Я розкажу тобі про зорі,
Що з дитинства ще полюбляю,
Ти посміхнешся і на хвилину
Мені здасться, наче блукаю
В твоїх очах.
Наче небо над нами
Простелилося синьою ковдрою.
Тільки ти обігрієш простими словами,
Тільки ти - знайомою мовою.

"Я здатна здивувати тебе!"-
Говорить моя підсвідомість,
Та ця біль навряд чи мине,
Ту, що ти залишив натомість.

Я хотіла, щоб мрії здійснялись.
Не всі. Хоча би одна -
Поруч бути з тобою. Здавалось.
Здійснилась, та не моя.
Здивувати здатна не я.

_______

Чом я знову мрію про зорі?
Знову чую твій радісний сміх?
Щастя падало нам у долоні,
Та зловити його ти не встиг.


Рецензии