Колы ты з нэмоч но за коскы,

Товди воны щось зможуць

Мы счяс папробуем абрезать
Тут гонды во дэ щось!
Ну, бо кадрирвать в Славкый трэба ж
Квадратом прамо ж ось.

Ий мы й зайшлы ж во в фотошопер
И на: ага, е вон.
Лассом и с сом
И 2 на 10
Вам вот на й фотк.

И скилькы ж рик вас, пранцы з нэчысць,

Шэ ждатым вжо п?
Ну, Шивы в Павлый
Е но в срацы:
Колы кольнэ хтось добр.

Мы ж фсэ давно осфоил, шо ты!
Да шо ж тут, но
Узеты типа сь
Хвайну лозьКу сь
Да й кусь вышнёВК.

ВКонтакт до нас уси зь заходзь
Оно шоп смийимось:
Прыкольно, Дид Мороз!

… шо ж выдно вам?
Бирозкы!
А кадр?
З экран!


Рецензии