Почуття

Історія знала багато зітхань
і безліч тривожних фіаско.
Та біль від пекучих навіки прощань,
Що горло стискає, як паском.
Чимало на світі ромео й джульєт,
Розбитих надій теж чимало.
Ви стали героєм бульварних газет?
Вітаю, роман ваш не марний!
Розбиті нещасним коханням серця
Не склеїть, не зшить, не златати.
Та біль все ж мине, полетить в небуття,
Бо час все спроможний здолати.
Історія знала багато зітхань
І безліч тривожних фіаско.
Але є у світі й такі почуття,
Які повертають у казку.


Рецензии