Русскому языку

Вихрестив я із свого життя
Сумнів, що сумне мені без тебе...
Мова моя до Волі зростала
Сонце світило, світло замало...
Але без тебе обидва крила
Не відкриваються - світла нема.

Вихрестив я із свого життя
Долю, що міцно тримала народи.
Кайдани, що забороняли? Дарма
Попіл,що кров"ю закрив очі?

Я
.. Вихрестив
.............. із свого
....................... життя
Вихрестив. Випив. Сумно, та й годі.

Вихрестив я із свого життя
Друзів, що тягнуть у прірву події
Краще повії в них хоч є мрії
В "Русському мире" мріїв немає
А лише намір імперської хвилі.
А потім темрява. Питання :"Де я?"
Вихрестив все це із свого життя.

Вихрестив я із свого життя
Біль від страждання розбитого серця
Буде кохання, відкриються дверці
Лічильник почне вибивати з синця
кров, що повернеться...
Знову по жилах вона понесе
до тебе ті мрії, отті вболівання
Великі події, наміри, свято, пустель гаманця,
трішки горілки, смажене тіло.
Тіло розп’яте, тіло не миле, тіло спотворене майже гниле
Тіло розірване. Тіло Твоє!

Вихрестив я із свого життя
Мрії на краще, мрії в майбутнє
Шлях, що найважчий для Долі здобути,
Погляд на те, що сьогодні не Я
Вихрестив все це з мого життя.

І от коли на небі спалахуючи зірки
Нас вподобають до наступних дій
Мені здається, що десь плаче жінка
Заради щастя не рідних дітей
За тих, хто кинув дім, родину та добробут
Та десь знайшов кайдани, біль та смерть.
Тих, хто сьогодні дав мені свободу
Відхрещення. Казати гучно «Геть»!

Геть ті, хто нам казав що ми є Брати.
Геть ті, хто нам казав, що «ти - холоп»
Геть ті, що понукають спонукати
Геть ті, що відокремлюють народ.
Геть ті, що поважають старших в світі
Геть ті, що мовчки стежать.. Мовчки «так»!
Відхерщення лише поки ми - діти!
Відхрещення, бо Доля у нас Така!
СБ (Basic) 21.03.2016


Рецензии