Знову про тебе

Я тобі подарую квіти,
Найгарніші, що є у світі,
Я для тебе дістану зорі,
Й покладу у твої долоні.

Я тобі заспіваю пісню,
То не я, а душа співає,
Я про тебе напишу вірші,
Серцем знаю - ти їх читаєш.

Я для тебе весь світ подарую,
Натякни лиш єдиним словом,
Бо ж мовчання - найгірша кара,
Особливо за гріх любові.

Я пробачу тебе за рани,
За фальшиві слова пробачу,
Я забуду безсонні ночі,
Стане сумно - ні, не заплачу.

Ти читаєш, я ж точно знаю,
А я мовчки про тебе пишу,
Так, я все ще тебе пам`ятаю,
І здається, на жаль, люблю.


Рецензии