Життя?

Ти думаєш життя прекрасне ?
Чи ти вважаєш що це так ?
А я скажу воно криваве
Творчим людям, всім на жах

Чи не вважаєш ти потрібним
Відкрити свої думки нам ?
Ти не потрібен в світі фабрик
Звільни свій розум та взлітай

Хочеш писати, прагнеш наснаги
Тобі потрібна муза
Та де Її взяти ?
У світі де панують хмари


Серце твоє повно мрій
Здійсни ж ти їх усі
В твоїй душі літають птахи
Дозволь же ти співати їм

Та не радій, стривай, мій брате
Тьма охоплює цей світ
Чи не вчила тебе матір ?
Перо тримати у руці

Не має значень що хто каже
Головне - продовжуй путь
Невблаганно йди, мій друже
Туди де тебе не знайдуть


Рецензии