Чекаю

Весна відкрила брами кохання
І я чекаю тебе щоночі
Щоранку шлю тобі привітання
І закриваю на хвилю очі

Чекаю дні і чекаю ночі
У снах чекаю , і позаочі
Ховаю погляд свій соромливий
А ти щасливий , ти будь щасливий

А я чекаю тебе щоночі
І закриваю на хвилю очі
Ти серце рвеш моє на шмаття
А я чекаю тебе. Твоя Катя


Рецензии