Я тебе любила...

Я тебе любила нестримно
В очі дивилась, як кіт
Так дивилася соромливо
Про кохання тут прогримить

За тобою поїхала б на край світу хоч
І чекала б тебе отам
За собою не бачу я , сорому
Може, мені забитися по куткам ?

Я тебе любила нестримно
Та здається ж усе ще люблю
Ти пробач, але мені дивно
Що я досі про когось так говорю


Рецензии