Сум i надiя

Скільки смутку в очах тих зелених,
Скільки болю, печалі, образ...
Все одно я ще вірю шалено,
Що настане й для щастя свій час!
Я вже чую той подих надії -
Він теплом мене всю огорта.
І летять в височінь мої мрії,
Бо я знаю - приходить весна.


Рецензии